Privacy statement

De Veste en uw privacy
Wij vinden het belangrijk dat u weet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn. Uw persoonsgegevens verwerken wij volgens de Wet bescherming persoonsgegevens.

De Veste is een handelsnaam van De Veste B.V. De Veste heeft de persoonsregistraties gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegeven. Deze meldingen staan in het register van de Autoriteit Persoonsgegevens en kunt u vinden op: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.  Hier kunt u ook nalezen wat wij met uw persoonsgegevens doen.

Waar gebruiken wij uw persoonsgegevens voor?

Als u klant bij ons wordt, rechtstreeks of via uw adviseur, dan vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om:

  • uw aanvraag te verwerken;
  • overeenkomsten met u te sluiten en om die te kunnen uitvoeren;
  • statistisch onderzoek te doen;
  • te zorgen dat de financiële sector veilig en integer blijft;
  • fraude te voorkomen en te bestrijden;
  • te voldoen aan de wet;
  • de relatie met u te onderhouden en uit te breiden;
  • u aanbiedingen te doen.

 

Doorgeven van uw persoonsgegevens aan de overheid
Soms zijn wij wettelijk verplicht uw gegevens door te geven aan de overheid. Voorbeelden hiervan zijn de belastingdienst, politie, justitie of toezichthouders zoals De Nederlandsche Bank (DNB), de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij zijn hierbij altijd zorgvuldig.

 

Onze websites
Onze websites hebben wij zo goed mogelijk beveiligd om misbruik te voorkomen, zodat u de websites veilig kunt bezoeken. Alle medewerkers die uw gegevens kunnen zien, zijn verplicht deze geheim te houden.

 

Uw eigen account
Op de website heeft u de mogelijkheid om uw eigen account te raadplegen, waar u bijvoorbeeld informatie over portefeuille kunt bekijken. Als u bent ingelogd op uw account, kunnen hier mededelingen over producten of diensten staan. Deze mededelingen zijn voor u op maat gemaakt.

 

Overig gebruik klantprofiel
Als u een klant van ons bent, dan kunnen wij uw profiel gebruiken wanneer wij u via post, telefoon, sms of e-mail informeren over onze producten of diensten. Heeft u bijvoorbeeld op de website of binnen uw eigen account op internet interesse getoond in een beleggingsfonds, dan kunnen we u via e-mail of post een aanbieding sturen. Uw profiel kan ook worden gebruikt door onze medewerkers, zodat zij u beter te woord kunnen staan. Ook hebben wij de mogelijkheid u aan de hand van uw profiel beter te informeren over producten voor u interessant zouden kunnen zijn.

Wanneer u niet wilt dat uw profiel wordt gebruikt om u via post, telefoon, sms of e-mail te informeren over onze producten of diensten, dan kunt u altijd contact opnemen. De contactgegevens vindt u onderaan dit Privacy Statement.

 

Social Media
Op onze websites kunnen buttons van Social Media staan, zoals Google+, Facebook of Twitter. Dit Privacy Statement geldt niet voor deze Social Media. Het gebruik van Social Media is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden u aan de privacy regels van deze Social Media goed te lezen, zodat u weet wat er met uw gegevens gebeurt. Veel Social Media aanbieders zijn buiten de Europese Unie gevestigd en slaan uw persoonsgegevens buiten de Europese Unie op. Hierdoor is het mogelijk dat uw persoonsgegevens niet op hetzelfde niveau zijn beschermd als binnen de Europese Unie. Als wij zelf een pagina hebben op één van de Social Media, zoals bijvoorbeeld Facebook, dan geldt dit Privacy Statement wel voor de inhoud van zo’n pagina.

 

Externe links
Onze website kan links  bevatten naar andere externe websites. Dit Privacy Statement geldt niet voor die websites. Wij proberen de externe links actueel te houden en naar de juiste websites te laten verwijzen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en de manier waarop daar met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij adviseren u altijd na te lezen op welke manier deze andere websites met uw persoonsgegevens omgaan.

 

Wilt u informatie over uw persoonsgegevens?
U kunt ons vragen welke persoonsgegevens wij van u verwerken. Dit recht is vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens. Binnen vier weken ontvangt u dan een overzicht van uw persoonsgegevens. Wij kunnen hiervoor een vergoeding vragen.

U kunt ons vragen onjuiste gegevens te wijzigen of uw gegevens aan te vullen. Als u vindt dat persoonsgegevens verwijderd moeten worden, bijvoorbeeld omdat deze in strijd met de Wet bescherming persoonsgegevens zijn, kunt u ons dat ook laten weten. De contactgegevens vindt u onderaan dit Privacy Statement.

 

Wijziging van het Privacy Statement.
We kunnen dit Privacy Statement aanpassen. Dat doen we bijvoorbeeld als de wet of het beleid wijzigt. Wij raden u daarom aan het Privacy Statement regelmatig opnieuw te bekijken bij een bezoek aan onze website.

 

Vragen of inlichtingen?
Heeft u vragen over dit Privacy Statement of wenst u meer informatie over uw persoonsgegevens? Dan kunt u contact met ons opnemen via
info@deveste.net