Onze medewerkers

 
 
 
     
Jack van Oosterbosch
CEO
     
Petra Keeris
Management Assistente
         
Jack heeft ruim dertig jaar ervaring in de financiële wereld. Het netwerk dat hij in de loop der jaren opgebouwd heeft is erg waardevol voor het bedrijf, met name op het gebied van fondsselectie en onderzoek.       Petra ondersteunt het managementteam van De Veste.
         
alt   alt  
Esgher van Oosterbosch
Hoofd Investor Relations
 
Wim Sevink
Investor Relations
 
Renick van Oosterbosch
Internal Control
         
Esgher is geregistreerd DSI Beleggingsadviseur en bij De Veste verantwoordelijk voor de afdeling investor relations. De taak van deze afdeling is het onderhouden en uitbreiden van het relatiebestand van De Veste.    Wim heeft ruim dertig jaar ervaring in de financiële wereld, zowel in fondsbeheer als vermogensbeheer. Bij De Veste houdt Wim zich bezig met uitbreiden en onderhouden van het relatiebestand van De Veste.   Renick heeft als accountant ruime ervaring in de openbare controlepraktijk en is specialist op het gebied van financiële verslaggeving. Bij De Veste richt hij zich op het controleren van de interne beheersing.
         
alt   alt   alt
Jurgen Bosboom
Compliance Officer
 
Valeer van Mook
(Hedge) Fund Analist
 
Jeannette Geldtmeyer
Medewerkster back office
         
Jurgen richt zich op de beheersing van de interne organisatie van De Veste. Daarnaast is compliance zijn aandachtgebied.   Valeer houdt zich bezig met het analyseren van (hedge) fondsen. Hij zoekt niet alleen naar geschikte nieuwe beleggingsstrategieën maar richt zich ook op de continue due diligence van hedge fondsen in portefeuille.   Jeannette richt zich op aansturing van het back-office personeel.
         
alt    
Christel Fokkens
Medewerkster back office
 
Leonie van der Zee
Medewerkster back office
   
         
Christel is, naast het beheren van de dagelijkse fondsadministratie, verantwoordelijk voor de financiële administraties en het opstellen van periodieke rapportages.   Leonie houdt zich bezig met de dagelijkse fondsadministratie. Daarnaast is zij eerst verantwoordelijke voor de participanten-administratie.