Onze medewerkers

 
 
 
  alt    
Jack van Oosterbosch
CEO
 
Wim Sevink
Investor Relations
 
 
         
Jack heeft ruim dertig jaar ervaring in de financiële wereld. Het netwerk dat hij in de loop der jaren opgebouwd heeft is erg waardevol voor het bedrijf, met name op het gebied van fondsselectie en onderzoek.   Wim heeft ruim dertig jaar ervaring in de financiële wereld, zowel in fondsbeheer als vermogensbeheer. Bij De Veste houdt Wim zich bezig met uitbreiden en onderhouden van het relatiebestand van De Veste.    
         
  alt   alt
Han Zevenhuizen
Risk Manager
 
Valeer van Mook
(Hedge) Fund Analist
  Jeannette Geldtmeyer
Medewerkster back office
         
Han houdt zich bij De Veste bezig met het formuleren en controleren van het risicomanagementbeleid.   Valeer houdt zich bezig met het analyseren van (hedge) fondsen. Hij zoekt niet alleen naar geschikte nieuwe beleggingsstrategieën maar richt zich ook op de continue due diligence van hedge fondsen in portefeuille.   Jeannette richt zich op aansturing van het back-office personeel en is verantwoordelijk voor de participantenadministratie van de fondsen.
         
alt   alt    
Christel Fokkens
Medewerkster back office
 
Leonie van der Zee
Medewerkster back office
 
 
         
Christel is, naast het beheren van de dagelijkse fondsadministratie, verantwoordelijk voor de financiële administraties en het opstellen van periodieke rapportages.   Leonie houdt zich bezig met de participantenadministratie van de fondsen van De Veste. Daarnaast ondersteunt ze de afdeling Investor relations.